miercuri, 23 martie 2016

Tehnologia Becurilor Led E14

          Din ce in ce mai folosita in ziua in toate industriile, tehnologia LED, propune frecvent noi solutii pentru consumatori, astfel incat viata sa fie mult confortabila, iar mediul inconjurator sa fie protejat.

Becuri E14

           Foarte populare sunt becurile E14, denumite astfel datorita diametrului soclului, care este de 14 mm. Aceste corpuri de iluminat sunt ideale in diferite medii, de la locuinte, apartamente, case, birouri, spatii comerciale dar si institutii publice, fiind de preferat in favoarea becurilor incandescente obisnuite datorita faptului ca duc la scaderea facturilor la electricitate cu pana la 50%. In plus, acestea sunt considerate mai eficiente, deoarece lumina emisa este uniforma, mai puternica, mai clara, mai putin obositoare si mai placuta.

Caracteristici

             Becurile Led E14 se remarca, la fel ca celelalte corpuri de iluminat de tip LED, prin faptul ca nu au in componenta substante nocive, de tipul mercurului si plumbului, fiind prietenoase cu mediul inconjurator si nici nu emit o lumina ce atrag insectele zburatoare, situatii specifice becurilor incandescente. In plus, acestea nu trebuie inlocuite frecvent, deoarece durata de viata este de minim 10 ani, timp in care se fac economii semnificative la electricitate.

Unde se folosesc

             In functie de necesitati si preferinte, se alege o anumita putere a becurilor, fiind ideale intr-o multime de spatii. In plus, spre deosebire de cele traditionale, becurile E14 nu emana caldura, astfel ca temperaturile ridicate din timpul verii nu sunt accentuate de acestea. In ciuda faptului ca multi se feresc de costurile mai ridicate ale becurilor LED, investitia se amortizeaza in cel mai scurt timp, iar pe parcursul duratei de viata, facturile vor fi mult mai mici. In plus, este mult mai confortabil sa nu trebuiasca inlocuirea frecventa a becurilor. In functie de preferinte si necesitati, culoarea becurilor LED E14 variaza, de la alb cald, alb rece, alb intens, la cele mai colorate nuante, precum verde, rosu, mov, fiind adaptabile la fiecare spatiu unde se monteaza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu