miercuri, 16 martie 2016

Sfaturi pentru o colantare a masinii de success

            Colantarea masinii este o solutie moderna pentru protejarea vopseleii masinii dar si o solutie practica si ieftina pentru cei care nu au bani sa-si vopseasca integral masina. Totusi parerile sunt destul de impartite atunci cand vine vorba de alegerea materialului cu care sa se faca colantarea masinii. Pentru suprafetele drepte, foarte multi specialist recomanda folia Oracail 651 sau folia de print Orajet 3651, in timp ce altii recomanda pentru suprafetele curbate folii Cast si Premium Cast deoarece se spune ca sunt mult mai elastice, colantarea iese mult mai bine si este mai de lunga durata.
             ColantariDesign.ro foloseste doar folii Oracal 651  care poate rezista pana la 10 ani la temperature extreme, fie ca este vara atunci cand sunt suprafata poate ajunge si la 100 de grade Celsius pe suprafata masinii, fie ca este iarna atunci cand temperatura din termometre poate scadea chiar si pana la -50 de grade Celsius pe suprafata masinii.
            Desi sunt foarte multi sceptici care sustin ca atunci cand vom decolanta masina vopseaua se va strica, echipa de specialisti de la Colantari Design sustine ca nu poate aparea nicio problema. Solutia pentru o decolantare de success este folosirea unui foehn care va face ca autocolant sa se dezlipeasca usor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu