vineri, 30 septembrie 2016

De ce as alege cu ochii inchisi cazarea in regim hotelier

Cu siguranta exista numeroase persoane care s-au saturat de serviciile oferite de hoteluri sau pensiuni, intrucat de multe ori acestea nu se ridica la nivelul asteptarilor, astfel ca oaspetii trebuie sa se orienteze catre solutii mai bune, una dintre acestea fiind cazarea in regim hotelier. Cei care aleg acest tip de cazare se bucura de o serie foarte importanta de avantaje.

Preturi mai mici

In primul rand, tarifele sunt ceva mai mici, astfel ca orice oaspete poate sa economiseasca chiar si 50% din pretul cazarii pentru conditii similare. Mai mult, atunci cand se cazeaza mai multe persoane, tariful total se poate imparti in mod egal, devenind si mai avantajos. Cu alte cuvinte, un apartament cu 3 camere in centrul Bucurestiului se poate inchiria cu 200 de lei pe noapte, suma cu care abia se poate rezerva o camera la un hotel. Datorita faptului ca in cele 3 camere se pot caza 6 persoane in conditii foarte bune, pretul de persoana ar fi de circa 35 de lei, adica foarte avantajos.

Ideal pentru familii

Familiile cu copii se pot bucura de posibilitatea de cazare in regim hotelier, intrucat toti membrii stau in acelasi apartament, si nu in camere diferite ale aceluiasi hotel. Chiar daca anumite unitati hoteliere dispun si ele de apartamente, de cele mai multe ori acestea au doua camere, preturile sunt foarte mari, in timp ce suprafata nu este una suficienta. Astfel, copiii pot avea propria camera in care sa se joace, parintii se pot bucura de intimitate, in timp ce un living este disponibil oricand pentru activitati ale intregii familii.

Mai mult, un apartament cu 3 camere dispune de minim 60 de metri patrati, fiind asadar foarte confortabil pentru toata lumea, in timp ce bucataria proprie reprezinta un adevarat avantaj pentru familiile cu copii mici deoarece se poate pregati masa oricand.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu