vineri, 8 iulie 2016

Cat de usor se poate inchiria o limuzina

Oricine isi doreste sa calatoreasca cu stil, indiferent de distanta parcursa, fie ca este vorba de cateva sute de km sau de o scurta plimbare in oras. Insa, autoturismele de lux sunt foarte costisitoare, in primul rand costul de achizitie este unul ridicat, iar intretinerea implica sume foarte mari de bani. La acestea se adauga si taxele si impozitele, astfel ca simplul fapt de a detine o masina de lux, presupune impozite mari, datorita motorului cu o capacitate cilindrica de peste 2.000 cmc, dar si a impozitelor mai ridicate.

Aceste costuri se pare ca nu ii tine la distanta pe unii, in ciuda faptului ca oricand exista posibilitatea de a inchiria un autoturism de lux. Probabil ca Mercedes-Benz reprezinta cele mai luxoase masini pe care si le doreste cineva sa le detina, insa datorita companiilor de rent a car, acestea pot fi inchiriate in conditii foarte avantajoase.

Avantajele inchirierii

Cine isi doreste sa conduca sau sa fie pasager intr-o masina de clasa, poate opta pentru limuzina Mercedes de inchiriat, deoarece se va putea constata ca se fac economii semnificative. In primul rand, clientii nu trebuie sa achite decat tariful de inchiriere si pretul benzinei, in timp ce toate taxele, impozitele, asigurarile RCA si Casco, toate sunt suportate de catre companie.

In plus, acestia au garantia ca autoturismul pe care il inchiriaza se prezinta in stare ireprosabila, fiind verificat inainte de fiecare livrare. De asemenea, exista posibilitatea de periodic sa se schimbe autoturismul, intrucat sunt numeroase modele de Mercedes care sunt atragatoare, iar acest serviciu permite clientilor sa le testeze pe fiecare.


Cu cat perioada inchirierii este mai mare, cu atat preturile scad si se gasesc solutii avantajoase pentru clienti, care pot beneficia si de confortul de a avea propriul sofer la dispozitie la orice ora din zi si din noapte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu