duminică, 6 noiembrie 2022

Ce trebuie să conțină geanta de maternitate pentru o viitoare mamă și cum o alegem corect?

Dacă marele moment se apropie și urmează să nașteți în perioada imediat următoare, cel mai bine este să evitați graba de ultima clipă și să începeți să vă pregătiți geanta pentru maternitate cât de curând posibil. Aceasta ar trebui să conțină tot ce veți avea nevoie dumneavoastră și copilul pe perioada șederii în spital. Probabil că veți avea tendința să vă luați o multitudine de lucruri, însă cel mai bine este să vă rezumați la câteva obiecte, pentru ca geanta de maternitate să nu fie supraîncărcată cu lucruri de care nici măcar nu vă veți folosi.

Totul depinde și de experiență

Majoritatea femeilor însărcinate găsesc confort în a fi bine pregătite cu mult înainte, motiv pentru care și-au făcut bagajele cu meticulozitate și și-au planificat deja nașterea în cel mai mic detaliu. De cele mai multe ori, ne întâlnim cu această situație în momentul în care vorbim despre prima sarcină, căci dacă sunteți deja la a doua experiență de acest fel, nu mai sunteți chiar atât de stresată și știți exact ceea ce trebuie să puteți în geanta de maternitate.

Comandați chiar azi un nou model de geantă de maternitate

Dacă aveți deja una, atunci vă puteți declara norocoasă, dar dacă nu, puteți să vă achiziționați de pe site-ul magazinului nostru – Câte-n Lună Și-n Stele. Bine compartimentate, utile și spațioase, gențile noastre de maternitate vă vor oferi spațiul de care aveți nevoie pentru a putea lua cât mai multe lucruri cu dumneavoastră.

Ce ar trebui să conțină geanta de maternitate?

În primul rând, veți avea nevoie de haine potrivite pentru a merge acasă, pătură pentru învelit copilul, dacă e rece afară, câteva museline pentru nou-născuți, o pereche de șosete, papuci sau mănuși mici și fine anti-zgârieturi.

De ce are nevoie mama?

Nu uitați să vă puneți neapărat o ținută lejeră, ușor de purtat, precum și o pereche de pantofi. Evident, veți avea nevoie și de un sutien de alăptare, tampoane pentru sâni, precum și câteva  șervețele sanitare. De asemenea, dacă vă aflați în zilele critice, gândiți-vă că veți avea nevoie de câteva haine comode și de papuci pe care să îi luați pentru a vă plimba, astfel încât perioada de travaliu să treacă cât mai ușor.

De unde putem alege genți pentru viitoarele mămici?

Fie că doriți un model mai sofisticat, fie ceva cât mai simplu și mai încăpător, pe site-ul magazinului nostru, Câte-n Lună Și-n Stele, aveți posibilitatea de a vă comanda genți pentru maternitate de cea mai bună calitate. Aceste nu vă vor fi utile doar în perioada în care veți sta în spital, ci și după aceea. Dacă vă planficați o ieșire scurtă, în familie, puteți folosi geanta de maternitate pentru a pune în ea lucrurile de care aveți nevoie pentru cel mic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu