joi, 2 aprilie 2020

Vezi cat de eficient este un kit GPL pentru masina ta


Un kit GPL chiar poate face minuni in ziua de azi in conditiile in care restrictiile impuse cu privire la circulatia autoturismelor echipate cu motoare Diesel. Soferii cauta alternative prin care isi pot conduce in continuare autoturismele care sa fie cat de economice se poate, iar monteaza gpl romania vine cu cele mai bune solutii in acest sens. Lista de avantaje e una larga si merita sa fie descoperita de catre toti cei care isi doresc sa se bucure de conditii ideale.

Montaj rapid
Inainte de toate e bine de stiut ca sistemele GPL sunt foarte usor de montat, motiv pentru care nu este nevoie de proceduri complicate si nici de costuri ridicate pe care sa le alocam pentru manopera. La fel de simpla este si intretinerea, fiind nevoie ca sistemele sa fie verificate la fiecare 2 ani in service-uri acreditate, in caz contrat autoturismele nu au voie sa circule pe drumurile publice.

Ai grija de masina ta
In plus, gazul petrolier lichefiat este un tip de carburant mult mai curat decat benzina sau motorina, ceea ce presupune ca arderile se fac complet. Asadar nu mai exista substante nocive care sa se depuna pe componentele motorului si care sa influenteze fiabilitatea acestora si modul de functionare de-a lungul anilor.

Mari economii
Economiile realizate cu ajutorul kit-urilor GPL reprezinta principala atractie pentru cei mai multi dintre soferi, iar acestea pot ajunge si pana la 40%. Asemenea performante nu pot fi atinse decat cu masinile electrice care inca nu sunt atat de accesibile din punct de vedere financiar si nici tara noastra nu dispune de infrastructura necesara pentru ca aceasta sa reprezinte o solutie viabila.

Pentru orice autoturism
Se gasesc sisteme GPL pentru toate masinile, unele fiind dedicate si automat mult mai eficiente, dar si preturile sunt ceva mai ridicate. Totusi, sunt disponibile si alte optiuni universale, care sunt cele mai accesibile din punct de vedere financiar. Printre cele mai comune variante amintim de variantele pe benzina ale unor modele precum Dacia Logan, Volkswagen Golf sau Polo, Ford Focus sau Opel Astra.

Intretinere simpla
Si intretinerea e simpla, motiv pentru care nimeni nu trebuie sa isi faca griji din acest punct de vedere. Soferii nu trebuie sa faca nicio interventie, ci doar la fiecare doi ani sa efectueze o verificare amanuntita in cadrul unui service autorizat, operatiune care este similara cu ITP-ul, ambele fiind obligatorii.

Preturi mici
Nu in ultimul rand, costurile sunt mici, motiv pentru care nimeni nu trebuie sa faca un mare efort din punct de vedere financiar pentru a apela la Monteaza GPL Romania. Aici gasim preturi care incep de la 500 de euro pentru kit-urile universale, iar tarifele cresc treptat pe masura ce ne orientam catre cele dedicate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu