duminică, 11 martie 2018

De ce este necesara monitorizarea traficului


In contextul in care traficul este tot mai aglomerat in Bucuresti si in marile orase ale tarii, pot interveni oricand diferite situatii in care sa fie utile niste camere de filmat auto, iar in acest sens sunt disponibile nenumarate optiuni la iUni. Pe toate le gasesti la cateva click-uri distanta, iar daca iti doresti un model plin de optiuni, atunci trebuie sa alegi DOD LS470W intrucat acesta va satisface nevoile chiar si ale celor mai pretentioase persoane. Pe scurt, aceasta are capacitatea de a inregistra full HD, ceea ce presupune ca toate detaliile capturate vor fi distinse, iar pe langa traseu, este afisata si viteza de deplasare, fapt util in diferite conditii.

Principalele functii
Unul dintre cele mai mari avantaje e reprezentat de faptul ca softul este in limba romana, ceea ce presupune ca nimeni nu va avea probleme in a intelege cum se foloseste gadgetul. Unghiul de filmare este de 150 de grade, astfel ca sunt este acoperita o larga portiune a drumului in toate situatiile, iar display-ul este foarte generos, de 2.7 inch. Avand GPS incorporat, camera inregistreaza coordonatele unui traseu, astfel ca atunci cand imaginile capturate sunt urmarite, se afiseaza si o harta a itinerariului.

O alta functie utila este reprezentata de salvarea automata in cazul unui accident, in timp ce senzorul WDR presupune ca filmarile din cursul noptii sunt grozave si permit distingerea tuturor elementelor capturate. Mai mult, la o simpla apasare a unui buton de panica pot fi salvate automat toate fisierele, iar camera permite chiar si impunerea unei parole fara de care dispozitivul sa nu poata fi folosit. Daca bateria camerei se conecteaza la cea a masinii autonomia este nelimitata, ocazie cu care intra in functiune si modul de parking, prin care imaginile sunt inregistrate non stop, iar in cazul detectarii unui pericol, fisierele se salveaza automat intr-un folder separat. In caz contrar, alimentarea se face de la bricheta masinii, ceea ce este foarte comod in toate conditiile, insa si camera dispune de propria baterie. De asemenea, se poate insera un card microSD de pana la 32 de GB, mai mult decat suficient in toate conditiile.


Toate functiile pot fi descoperite cu ajutorul manualului de utilizare, iar pentru ca sistemul este in limba romana, va fi foarte usoara testarea acestora. Dispozitivele sunt foarte usor de folosit, avand o interfata intuitiva, motiv pentru care nimeni nu va avea parte de batai de cap din acest punct de vedere.

Alte optiuni
Aceasta este una dintre cele mai eficiente camere de filmat auto de pe piata si se poate cumpara de la iUni, insa tot aici se gasesc si diferite alte optiuni, pentru toate nevoile si bugetele, astfel ca vor fi indeplinite preferintele tuturor tipurilor de clienti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu