joi, 14 decembrie 2017

Cum alegi cel mai potrivit smartwatch?


Un smartwatch are rolul de a ne face viata mai usoara, astfel ca nu trebuie sa ne lipseasca din colectie, iar in magazine se gasesc nenumarate modele, pentru toate preferintele si nevoile. Doar la iUni gasesti o gama suficient de variata care sa multumeasca pe oricine si unde preturile sa fie accesibile pentru toate buzunarele.

Diferite functii utile
Functiile incorporate difera de la un model la altul, insa sunt si unele de baza care nu au cum sa lipseasca in nici un caz, precum agenda, calendar, termometru, meteo, alarma, monitorizarea somnului si nu numai. In plus, unele aduc cateva functii esentiale pentru sportivi, prin care acestia au ocazia de a-si imbunatati performantele, insa si functia antifurt este ideala in toate cazurile pentru ca presupune emiterea unui semnal sonor atunci cand intervine o distanta mai mare de cativa metri intre telefon si smartwatch.

Citeste mesajele
De asemenea, e foarte simplu si comod sa fie urmarite toate mesajele si notificarile venite de pe retelele de socializare, intrucat acestea se afla direct la incheietura mainii, fara a mai fi nevoie ca telefonul sa fie scos din buzunar.

Initiaza apeluri
La fel de simplu si comod este sa fie initiate apelurile de la incheietura mainii, lucru ideal intr-o multime de situatii, precum atunci cand ne aflam la volan sau cand avem mainile ocupate, iar microfonul si speakerele incorporate sunt foarte puternice, motiv pentru care orice conversatie se va desfasura in cele mai bune conditii.

Testeaza produsul
Asadar, doar la iUni ai ocazia de a testa orice smartwatch doresti inainte de a-l cumpara, iar pe aceasta cale e foarte simplu sa fie aleasa cea mai buna solutie. Cu alte cuvinte, poti sa mergi in showroom-ul din sectorul 3, fie ai ocazia de a plasa direct o comanda online, care sa fie livrata in cel mai scurt.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu