joi, 19 octombrie 2017

Peretii despartitori prezinta o serie de avantaje in amenajarea spatiilor

Poti sa dai click aici pentru a afla mai multe despre peretii despartitori, care si-au dovedit utilitatea in nenumarate conditii, iar acestia aduc foarte multe avantaje, incepand de la usurinta montajului. De cele mai multe ori, se apeleaza la acestia in cazul cladirilor de birouri, fie a spatiilor comerciale intrucat e foarte simplu sa se delimiteze un spatiu, iar pe aceasta cale se fructifica fiecare centimetru disponibil. Un alt plus e acela ca atat angajatii, cat si clientii se pot bucura de mai multa intimitate.

Performante

Peretii despartitori sunt confectionati de cele mai multe ori dintr-o combinatie de gips – carton, care e mult mai avantajoasa decat un perete obisnuit pentru ca ajuta la obtinerea si pastrarea unor temperaturi stabile in tot cursul anului, care sa nu fie influentate de catre cele din exterior. Mai mult, si izolarea termica este satisfacatoare, iar pe aceasta cale nici un zgomot din exterior nu mai este deranjant.

Rapiditate

Pentru ca peretii despartitori sunt mult mai subtiri decat cei obisnuiti din beton, acestia vor ocupa mai putin spatiu, dar si manopera e una foarte simpla si rapida, motiv pentru care intregul proces aduce un grad mai scazut de disconfort. Mai mult, si preturile de instalare sunt accesibile pentru toate buzunarele, astfel ca oricine se poate bucura de toate avantajele aduse de acestea.

Durabilitate


Avand in vedere faptul ca peretii despartitori ocupa mai putin spatiu si sunt mai usori, acestia sunt si foarte simplu de transportat, greutatea fiind de pana la 50 de kg pentru fiecare metru patrat, fata de cele 200 kg / mp propuse de peretii obisnuiti. De asemenea, daca vei da click aici vei descoperi faptul ca acestia nu implica prelucrari, astfel ca pot fi zugraviti imediat, fara sa se mai piarda timpul, iar durata de viata nu va dezamagi pe nimeni. Totusi, este important ca acestia sa nu fie loviti sau supusi unor socuri puternice.

vineri, 6 octombrie 2017

Cateva detalii despre orasul Praga

Praga este unul dintre cele mai frumoase ale Europei, fiind fondat in secolul al 9-lea, iar de atunci a reprezentat un important centru ecenomic, cultural si politic in Europa centrala. Astfel, dupa primul Razboi Mondial, Praga a devenit capitala Cehoslovaciei, pana la diviziunea din 1993, cand a ramas reprezentanta Cehiei. Astazi, trecutul zbuciumat este atestat la tot pasul, iar turistii au ocazia de a admira catedrale impresionante, arhitectura medievala, insa se bucura si de o atmosfera energizanta si restaurante renumite. Asadar, nu este de mirare de ce tot mai multe persoane aleg un city break Praga, avand la dispozitie o multime de atractii, de la castelul Praga, cel mai mare castel antic al lumii, la centrul vechi, turnul cu ceas, podul Charles sau piata Wenceslas.

Biserica Tyn



Aceasta vegheaza centrul vechi si reprezinta unul dintre simbolurile orasului, turnurile sale gotice avand o inaltime de 80 de metri. La fel ca in cazul multor altor biserici pragheze, aceasta a fost ridicata pe locul uneia mai vechi din secolul al 11-lea, pregatirile pentru cea actuala incepand in secolul al 14-lea, cu exceptia acoperisului si turnurilor, care au fost adagate mai tarziu.

Piata Wenceslas



Praga are doua piete principale, iar una dintre acestea, Wenceslas este un paradis pentru iubitorii de cumparaturi. Aici totul a inceput in anul 1348, cand Charles al IV-lea a pregatit o piata de cai, iar mai tarziu s-a transformat intr-una din zonele cele mai populare ale orasului. In apropiere se regasesc baruri, cluburi, cafenele, restaurante, hoteluri, diferite magazine si centre comerciale, zona fiind plina de viata si in cursul noptii. Asadar, cine alege un city break Praga are ocazia si de a vizita Muzeul National sau Casa Operei, ce se regasesc aici, alaturi de multe alte atractii, care sa ii multumeasca pana si pe cei mai pretentiosi turisti.